Poplacsek lebukott. Egyre több nő tanúsítja a szatírságát.
Poplacsek kedvenc módszere volt, hogy a kiszemelt áldozatával taxiba ültet és a hátsó ülésen a combjukat fogdosta. A combtövek közé is benyúlogatott. Poplacsek a lakásába is felcsalt nőket, letolta a nadrágját és a nemi szervét mutogatta nekik. Francia szexre akarta rávenni őket. Poplacsek a liftben sem bírt magával. Hátulról megragadta a nők mellét és gyúrogatta, közben malacságokat sugdosott a fülükbe. Poplacsek a buszon és villamoson sem bírt a vérével. Nők mögé ügyeskedte magát és a nemi szervét a fenekükhöz dörzsölte. Női vécékbe is behatolt, rányitotta a fülkeajtót áldozataira.
Fontos nekem az igazság kiderítése, a bűnös leleplezése. Ezért is vagyok tagja a Parlamentnek és ezért vagyok jelentős állampárti tótumfaktum. Ha veszítenénk a választásokon, mehetnék börtönbe és elveszíteném a sokmilliárdos összelopott vagyonom egy részét. A külföldre menekített pénzeim sorsa is kétséges, mert akikkel együttműködtem a kisíbolásban, még nagyobb gazemberek, mint én. Szerencsére korlátlan erőforrásaim vannak a szatír Poplacsek leleplezésére.
Kérek minden áldozatot, hogy jelentkezzen tanúnak. A szatír Poplacsektől elszenvedett maradandó lelki sérüléseiket egy nyolc számjegyű forintösszeggel próbáljuk meg kárpótolni, bár tudjuk, hogy a pénz sem megoldás arra, ami történt velük.
Jelentkezni az alábbi telefonszámon és emilcímen lehet.