Én azt gondolnám, hogy Mohammed nem játszhat, Markovics megsérült, szóval ez nem rossz, de Tóth Peti játszhat nálunk? Hill-Simpson-Harris-Lóránt-Keller, a padról Keller I., Filipovics, Horton és ki, ott van még Fenner, vagy mégis játszhat Mohammed?
Amúgy meg mindegy, úgysincs esélyünk, a videóinterjúknál elég egyértelműen látszik, hogy a vezetőség edzőmeccsnek fogta fel ezt, meg a szolnokit :) Mindenesetre akinek sürgősen javulnia kell, mert tűrhetetlen, az Mo és Roli - igen, Roli, róla nem nagyon esik szó meccsek óta, de Szolnokon szerintem botrány szintet hozott megint és már nem először. A vereségszériánkban szerintem vastagon benne van ő azzal, hogy védekezésben súlytalan, támadásban elveszik, a támadópattanói eltűntek és pont abban vagyunk gyengék (mármint a támadópattanózásban), amiben papíron ligaelitnek kellene lennünk miatta.
Mo meg amiket csinál támadásban, egyszerűen érthetetlen, hogy mi történt vele, a felkészülésiken beverte a triplát, bontotta a védelmet, jöttek a gólpasszai, szépen megcsinálta a kettő-kettőket, most meg kidobja a labdát a vakvilágba, úgy tör be, mint Papp Peti két évvel ezelőtt... Direkt írtam azt, hogy "támadásban", mert hátul amúgy szerintem az egyik leghasznosabb emberünk, a rutintalanságából vannak hibák, de nagyon kapar és általában meg is oldja azt, akire rárakja Ádám. De elöl ez nem fér bele akkor sem, ha most már van egy magyar irányítónk és hogy ha most is dobott három hármast.
Fehérváron szerintem nem lennénk teljesen esélytelenek, Ivosevnek kellene megnyernie a csatát Harrisszel szemben és ha ő játszik hármast végig, akkor nekünk is erőltetnünk kellene a magas szerkezetet - vicces, de hiányzik Blaskovits (aki ugye sérült), mert Grebivel nem megyünk sokra. Markón is sok múlhat, hogy mit csinál Kellerrel és főleg majd Hortonnal, aki extra rim protectornak tűnik néha, viszont Marko Armwoodot is csúnyán oktatta a hazain, amikor megkapta pozícióban. Meg hát na, Dunn ne dobjon így még egyszer :) (Rolit már fel sem hozom megint, hogy Lóránton mit fog vajon védekezni...)