u.hu Creative Commons License 2017.12.11 0 1 1272

Egyetértek veled. '84-ben gyártott Nivám van, amelyik 10 éves korában került hozzám és azóta nyüstölöm. Kétszer eset át karosszériázáson,(legfőképp a padlólemez) egy motorfelújításon, és egy felújított motorvásárláson, valamint a futómű felújítása is szerepel a listán. 2006-ban ,,gázt" is kapott. Ami megjár a karbantartáshoz, az időben megkapja (olajcsere, stb.) Megjártam vele Magyarországot (Bakonyt, Mátrát), Erdélyt, Horvátország északi részét, többször is. Amit tudok magam szerelem, a keményebb műszaki problémákat egy autószerelő barátom orvosolja. Most készítem fel műszakira, nem sietek vele, mert amit lehet kijavítom, kijavíttatom rajta. Lehet, hogy nem sok pénzt adnának ennyi idős autóért, de én még a visszalévő éveimben használni szeretném. (64 éves vagyok) Nem sajnálom rá a pénzt, nem azért mert sok van, hanem mert hozzám nőtt, és mondhatom, hogy a családom is szereti ha kiviszem őket a terepre amikor fotózni megyek.

Van aki szereti, van aki nem. Azt tudom, hogy nekem nem kellene más erre a célra...

Előzmény: niváskarcsi (1271)