"Lehet, hogy simán túledzett vagy." - Erről jut eszembe, hogy mostanában nagy divatja van az óriás sorozatoknak, szuperszetteknek, triszetteknek, köredzéseknek, és mindenféle intenzitásnövelő technikáknak. Van egy olyan érzésem, hogy ezek szinte csak kokszolás mellett hozhatnak növekedéssel járó eredményt. Rövid ideig próbáltam baromi intenzívre venni a figurát, de rendszerint csak a tüdőmet köptem ki, a használt súlyokból baromira vissza kellett venni, és onnan nem is fejlődtem. Olyan volt, mint valami brutál súlyzós kardio edzés.
Egyébként szerintem a BBTV 145. rész vége felé a Molnár Petitől látható edzési intenzitást és magas ismétlésszámokat se bír el tartósan egy naturál izomzat. Illetve ha el is bírja a szervezet sérülés nélkül, nőni nehéz lehet tőle, az elég valószínű.
Kiss Jenőtől és Lantos Johnnytól, Kathi Bélától is láttam már hasonlóan "emberfeletti" edzéseket, melyek intenzitása egy mezei földi halandót inkább tönkre tenne, mint építene. És nem a használt súlyokra, hanem csak az intenzitásra gondolok.
A versenyzők edzővideóit mintának tekinteni nem biztos, hogy célra vezető, ha az ember tisztán próbálkozik.
Szerintetek?