zerger88 Creative Commons License 2017.12.08 0 0 249

Üdvözletem a forumon. Én is vadgyümölcs kedvelő vagyok (meg magonc)
Visszaolvasva nem találkoztam magával a vackorral. Bár kertész ismeri de az átlag ember már kevésbé. Idén én is raktam egy keveset cefrébe, kíváncsi lennék milyen a pálesze ha szín tiszta vadkörte a cefre. Valaki kóstolta már?
Volt szó az eperfáról, felénk falun is gyakori maradt. A szomszéd faluban a folyó mellett rengeteg idős példány van sorban Ha lenne területem én is ültetnék magamnak.

Portámon van valamennyi kökény, amiből néhányat fásítottam, erre bővebb terméssel válaszoltak vissza. Jó lenne feldolgozni idén, majd kiderül, bár szedni könnyű lenne . Tavaly csináltam először dzsemet tisztán belőle
Igaz  lehet nem témája a topicnak, de a hamvas szeder dzsem valami isteni. Aki teheti próbálja ki. Na meg termeszteni se kell mert a folyó árterületén rengeteg növényke van, legalábbis felénk :)