Törölt nick Creative Commons License 2017.12.04 0 1 5127

Csak úgy érdekességképpen, hogy "szakmai berkekben" mennyire ismert volt a topik címben levő dolog. Álnaív kérdés: Miért nem jelentették fel az illetőket?

http://www.she.hu/nofilter/20171202-szexualis-zaklatas-szineszno-karrier-almok-meltosag-baranyai-kata.html

"A hétköznapi visszaélésekre fel voltam készülve. Például arra, hogy megkörnyékez egy idősebb fazon a munkahelyen. Bókol, udvarol. De ezekre a nyílt, kendőzetlen sarokba szorító ajánlattételekre nem számítottam. Ezek az alakok csak eléd állnak, és azt mondják: 'Szopjál le!'"

"Ez például egy csapatépítőn esett meg, ahol hamar visszavonultam, mert nem volt ínyemre a 'részegedjünk le, mert értelmiségiként megtehetjük' buli. Csak sajnos nem bizonyult jó ötletnek. Egyszeriben arra ocsúdtam, hogy az ágyamban találtam az ötvenes részeg fazont, aki ott maga volt az atyaúristen. Nem finomkodott. Nem cirógatott. Arra eszméltem fel, hogy az egyik kezével ujjaz, a másikkal a mellemet markolássza."

"A többiek pedig azzal rendezték le, hogy vigyázni kell Pistivel, ha sok töményet iszik. Nem szabad feldühíteni.""