marky-511 Creative Commons License 2017.11.30 0 0 10310

Egy építkezés alatt mobil wc-k is lerakhatóak.

Azokba inkább nem kényszerítenék senkit :D

Egy építkezésnél még elmegy, de a Petőfi tér átalakítása szvsz minimum 3 év, annyi időre letehetnek nyugodtan egy konténert, olyasmit mint a DKV régi Segner téri indítóhelye.

Nyilván, ha el lehet jutni a Raktár utcára nem rossz, főleg a 10 és 46-os család számára valamint a 39-es busznak.

Eljutni el lehet, csak vissza kell építeni a kanyarító ágat. Konkrétan egy járdaszegélyt kell elbontani a mostani motor parkolónál. A villamos úgysem fog közlekedni, nem okoz balesetveszélyt. Hely az lenne bőven, régen minden Nagyállomásos viszonylat onnan indult.

A Tócóskert-Nagyállomás kapcsolat necces, de a Raktár utcának előnye lenne, hogy pont megoldaná ezt a problémát. 

Annyi a necces belőle, hogy a 30-asba belefér-e egy kitérő, vagy legyen egy korábbi 29-eshez hasonló betétjárat a Nagyállomásig. De a 12-es ideiglenes meghosszabbítása is tetszik. 

Az átépítéshez még annyit, hogy a Kistemplom előtti átjáróval nem tudom, mi a helyzet. Fényképeken azt látom, hogy ott a korlát, de amikor tegnap arra autóztam, láttam, hogy a zebra felfestése is maradt, és a jelzőlámpák is. Természetesen gyalogos is volt, aki ott kelt át. Csúsznak a Gambrinus közi átkelővel?

Előzmény: KSKs (10308)