Karel1983 Creative Commons License 2017.11.26 0 0 36741

Sosem mértem az időt, ha akarod, személy szerint Neked lemérem egyszer stopperrel. 

Hozzávetőlegesen: Reggel 7-kor begyújtok pufi alja 25-30 teteje 45 körül, akkor délután 3 fele már megtelítődik 80-85 fokos vízzel. Ez függ a rakattól, mert ugye leégettnél olyan 78 fok, mikor van benne fa rendesen akkor 85-86. Ez nálam 4 almás rekesz nyárfa. Minden egyes rekesz egy töltet(nincs vele csurig a raktér)2 óra egy adag elégetése. 

 

1- ha nincs akkora pufija, akkor még könnyebb felfűteni 85 re az egész pufit

2- Főállású fűtő: Ezt a 4 rakatot elégetem vasárnap(időben nekem nem több 30 percnél), akkor csütörtökig be se kell szagolnom a kazánházba, csütörtökön késő délután begyújtás, 3 rakat, ami este 10-re leég szerintem így jobb, mintha minden este vakargatnám a hamut.....Egy hét max egy óra a fűtési "munkaidőm"

Ja és azt sem tudom, hogy milyen gázszolgáltató van felénk, nincs átalány, alapdíj meg egyebek. 

 

Lala-nál meg vagy marha rossz a kazán hatásfoka vagy vizes a fája vagy valami más, mert amit írt az a 70 kg fa kevés a hidegben.... hát gyalázat!

 

Van egyéb kérdés, szívesen válaszolok, de szám háborúzni én sem fogok!

 

 

 

Előzmény: joevagyok68 (36737)