energo47 Creative Commons License 2017.11.25 0 0 36718

Szép reggelt Neked is!

Távol álljon tőlem hogy vitát generáljak, de:

1./  Mindenki fűtsön azzal amivel jólesik !  :-)

Meg amivel megéri...vagy úgy gondolja...”

Ha nem tévedek, ugyanezt írtam én is!

2./” Meg úgy számolja "el", az azzal eltöltött idejét, ahogy akarja...

Mint írtam időm az van, (nyugdíjas vagyok) de ha nem lennék az akkor is lenne erre 10-15 percem naponta, (NEM több!!!) és véleményem szerint mindenkinek aki úgy akarja.

Megítélésem szerint napi 10-15 perc még ha az időintervallumban ki is tesz „X”  napot, a kettőt

„egy lapon” említeni badarság!

3./ „HA egy maszek nem keres 12 nap alatt annyit amennyit a fával spórol...100e...hát

Nem gondolnám, hogy mindenki „maszek” aki fával fűt, de ha nincs ennyi „felesleges” ideje sem valakinek naponta, - függetlenül attól hogy maszek vagy sem,- hát az ne fűtsön fával, hisz

magad írtad: nem kötelező.

4./ „Szóval mindent meg lehet ideologizálni..

Valóban így van, de mint tudod a tények makacs dolgok, lehet rajtuk vitatkozni, csak éppen nem

érdemes- felesleges.

5./ „ tudom, tudom...akinek sokkal jobban megéri fával, annak CSAK tíz perc naponta a begyuttás !  átöltözéssel, fabehordással, hamuzással, kazántakarítással, együtt !  :-P

Mint írtam korábban, mindenkinél más és más a helyzet, nálam több hétre elegendő fa „előmelegszik” –a kazánházban illetve a mellette lévő műhelyben, melynek behordása molnár kocsival  „belefér” a 15 perces időintervallumba!

Ami pedig a kazán „nagytakarítását” illeti, szezononként maximum  2-szer,  csőkefe+ porszívó

Segítségével maximum +1 óra.

Természetesen lehet a kákán is csomót keresni, akinek megéri fával fűt, akinek meg nem hát annak marad az  occó földgáz!

Ezen nem érdemes vitatkozni.

Üdv: DJ

Előzmény: joevagyok68 (36716)