Ja így már értem.
Hát akkor valami tényleg beakadt nálad, valószínűleg egy mod.
Nem tudom, én általában mindent modok nélkül játszok, mert bár biztosan nem ez a természetes, de amit egy harmadik fél készít, attól sosem várhatunk 100%-ot.
Pláne, hogy az MM azért elég dinamikusan fejlődik, szinte kéthavonta van egy nagyobb patch (vagy új DLC), és az ezzel járó változásokkal minden mod készítőjének foglalkoznia kéne. (mert ha nem, akkor az van, amit tapasztaltok)
Nálam ez automatikusan történik, tehát semmi teendőm nincs, van mondjuk 5 váltóm év végén, elkezdik tervezni az új autót, és amikor kész lesz, a tavalyi 5 váltóból ott szerepel a két legjobb.
Persze mondtam én is, hogy szívesen kipróbálnám a '89 modot, de így elég necces, simán benne van az is, hogy a mod készítője nem kívánja többi frissíteni azt, és akkor végleg meg vagy lőve.
Azt lehetne még kipróbálni, (ha végképp ragaszkodnék egy mod-hoz) hogy amikor van egy működő alapjáték-mod páros, akkor letiltani a steam-ben a játék további frissítését, és akkor megmarad neked ez az ideális állapot.
Kicsit fura is ez az új generációs játékvilág így a steam-en keresztül például, mert régen megvettél egy játékot, aztán vagy soha nem készült hozzá patch, vagy ha olvastál róla valamit, hát eldöntötted, hogy felteszed-e, vagy jó neked úgy, ahogy van.
Namost ilyen nincs, mert alapból azonnal lefrissít neked mindent, és innentől már soha nem tudsz visszatérni a korábbi állapothoz, mert ha újratelepíted is, már a zsír új fog felmenni.