yami60
2017.11.22
|
|
0 0
18969
|
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon és a véleményeteket szeretném kérni.Több mint 40 éve muzsikálok.8 év klasszikus zongora alap, aztán Esze Jenő,Garai Attila okítottak.Főleg vendéglátóztam,de a rock zenében szinpadon is kipróbáltam magam.Itt jönne a kérdésem.Visszahívnak egy régi zenekaromba billentyűzni.Főleg Mobil,P.Box,Deák Bill és hasonló zenék.Venni kéne valami normális orgonát amit vinni tudok.Jelenlegi hangszer Tyros 2.Volt már VK7-esem,de valahogy nem úgy szólt ahogy én szerettem volna.Lehet,hogy többet kellett volna a beállításokkal foglalkozni vagy valami kiegészítő,de végül eladtam.Akkor a rock zenének is vége lett.Mostanában/bizony az a fránya kor!/újra kedvem lett egy kicsit a régi jó jazz sztenderdeket játszani,de hát a Tyros nem az igazi kétmanuális lább. orgona,amin annak idején tanultam.Igaz az nem Hammond csak Yamaha volt.Nézegetem a most kapható orgonákat és hát valami jó kis clónt szeretnék.A Viscont Legend vagy Líve tetszik a legjobban.Szerintetek egy ilyen hangszerrel a rock zenekarban is tudnék dolgozni vagy oda inkább egy VK kéne újra több törődéssel.Nem szívesen vennék most két hangszert. |
|