calmarszabolcs
2017.11.20
|
|
0 0
159
|
sziasztok . vegso el keseredesemben fordultam ehhez a forumhoz, egy olyan jellegu problemaval amivel mar evek ota kuzdok... korulbelul mar vagy 10 eve ment azt hiszem a musicmaxon egy velhetoen rock /metal videoklip... amibol sajnos csak foszlanyokat tudok felidezni... az egesz videoklipp elegge komor hangulato sotet szinekkel az egesz olyan borus , kicsit azt hiszem remeg a kep ugy gondolom direkt ilyen regimodira lett kitalalva .A tortenet szerint egy srac aki azt hiszem egyben az enekes is , ugy emlekszem voros haju es van egy piercingje az allan , szerelmes egy lanyba es hogy kimutassa az erzelmeit el megy egy gyanus orvoshoz aki mutetet hajt vegre a sracon meg pedig felnyitja a mellkasat , es a szemunk ele pedig egy erdekes latvany tarul , mivel belul fogaskerekek helyezkednek el testeben es alattuk pedig egy sziv van amit az orvos precizen ki is sikerul vegyen... na ezzel aztan a srac el idnul a lanyhoz ,hogy at adja neki mint szerelme zalogat ... a lany at is veszi azt a fiutol es felmegy a lakasara az emeletre majd kiteszi az ablakba a szivet... a srac lentrol figyeli a lanyt az utcan mikor eszre veszi , hogy az ablakban mas is van meg pedig egy masik ferfi aki oda lep a lanyhoz es megcsokolja ...ekkor a sziv leesik az ablakbol es darabokra torik...a srac persze kikeszul idegilek , orditani kezd , es azt hiszem a lant neve Julia vagy Juliette vagy valami hasonlo , de nem biztos , mint mondtam mar regen ment a tv-ben azota se lattam... koszi elolre is ha esetleg valaki ismeri... szep napot |
|