fudvari Creative Commons License 2017.11.16 0 0 130

Fél évig vittem ide-oda a hópihés problémával. Már ki akarták cseréltetni a váltót a tuti szakszervizesek (1.200.000.-  csak a váltó!) amikor megtaláltam életem szerelőjét! Azonnal mondta, hogy a megálláskor a váltó természetesen mindig egyesbe rakja magát és úgy várakozi pl. a piros lámpánál. Ezt ugye viszonylag sokszor teszi a többi fokozathoz képest. Ennek következménye lesz, hogy az egyes fokozat léptetővillája kikopik. Állítólag valamilyen szegecseléssel van összerakva és ez a szegecs elenged, tehát a mechanikus problémát a szoftver már nem tudja lekezelni, - háromszor megpróbálja, negyedszerre pedig ezért dobja a hibát. 83.000.- Ft-omba került és láss csodát: olyan mintha új lenne. Visszatért a szerelem is ezzel egyidőben, mert ezért már a váláson gondolkodtam:) Csak az háborít fel így utólag is hogy egy ilyen kiskocsihoz mennyire nem akar érteni senki, a szakszervízben olyan tanácsokat adtak, hogy fogadjam el ezt a helyzetet meg tegyem ki mindig üresbe mielőtt tudom hogy meg fogok állni. Pont ez az amit a használati kéziköny fokozottan tilt a leírásban! Szerintem a sztárszakszervíz akkor látott először ilyen automata váltót!

Előzmény: Nene13 (120)