Igen, Kaio egy különleges figura volt :) Még ha nem is érte el soha a Jokozuna címet, de minden idők legeredményesebb Ozeki-je volt. Maga volt a megtestesült Ozeki rang, több tornagyőzelemmel mint néhány korábbi Jokozuna (vagy épp Kakuryu, ha nem nyer már többet), rendkívül hosszú pályafutással, és olyan kisugárzása volt, amilyet nem tudok megmagyarázni, de senki mással össze nem hasonlítható. Örök kedvencem marad mindig :)
Lehet hogy hülyeségnek hangzik, de szerintem Terunofuji-nak most ki kéne hagynia egy-másfél évet mondjuk. Elvégezni a szükséges műtéteket, rehabilitációkat, szintrehozó edzéseket, és utána (ha lehetséges) teljesen egészségesen visszatérnie. Nem tudom, hogy lehet e ilyet szumóba, vagy egyből visszasorolnák valahova Szandanme osztályba ennyi kihagyás után, de még akkor is, ha hozná a csúcsformáját, akkor kb 28 éves korára visszakapaszkodhatna Ozeki rangba. Oké, lehet hogy őrült ötlet, de egy fokkal talán még mindig jobb, minthogy folytassa fél lábbal ezt a szélmalomharcot, és ráadásul még valami visszafordíthatatlan sérülést is beszerezzen, végleg megtörve ezzel a karrierjét.
Onosho nekem is nagyon szimpatikus. Benne tényleg van lehetőség. Takayasu viszont a jelenlegi mezőnyből az, akinek leginkább drukkolok, a második Kise, a harmadik Ura. Bár egy Onosho tornagyőzelemmel se lenne semmi kifogásom, sőt, állva tapsolnék.