zsebo1 Creative Commons License 2017.11.14 0 0 43178

Orulok Viktoria Vince, hogy alakulnak a dolgok nalad. Meglerdezhetem,hogy mi a lipides szemcsepp neve? Megyek szombaton kontrollra es rakerdezek. A latasomrol...ugye a nagy szemszarazsag es a magas dioptria miatt mindig csak annyit mondtak, hogy turelem...de igy egy honap utan is vannak gondok. Erzem,hogy elegge eletlenul latok, ugy gondolom nem az a szint meg ami elotte volt lencsevel vagy szemuveggdl (azt igertek annyi tuti lesz). Pl este nagyon nehezkes autot vezetni. Nekem ugye 50 % volt a vizus 1 naposan es egy hetesen is. Most majd kiderul.

Szemdokii82 koszonom az infokat. Sajnos a szemszarazsaggal mar mutet elott is volt gond, klencset sem birtam a vege fele. Most gondolom a savo hatasara de javult, viszont az elesseg meg nem akar jonni. Gondolod, van meg remeny igy 5 het utan is? Egyebkent ha cseppentek a savobol vagy mukonnybol utana 2-3 percre kitisztul a kep. Ez mitol van? Szamithatok ilyesmi eles latasra ha meggyogyul a szem es visszaall a konnytermeles. Meg egy kerdes feled is ha nem banod..jo mukonnyet tudnal ajanlani? Koszonom!