N.21 Creative Commons License 2017.11.06 0 0 15192

Igen fullos teltház volt abszolút, ugye még a lépcsőkön is ültek félig, megnyitották a vendégszektort is a hazaiaknak, de szerintem akár még a galériába is engedhették volna az embereket, inkább, mint a lépcsőre. Szerintem is ugyanez lesz a Pécs ellen is, csak akor lesznek vendégszurkolók is.

Bízzunk Ádámban, hogy tudja a receptet, mert azért legalább a hazai meccsek kellenek még idén, hogy úgy álljunk februárra, hogy kelljen hozni az 5. légióst, mert érdemes... :)

Vissza térve még kicsit a Debrecen ellenire, szerintem a végjátékban hiba volt, hogy nem ütöttünk be faultokat, már legalább 1,5 perccel a vége előtt. Kettő volt nekünk, de világos volt, hogy kell majd a végén, hogy labdáink legyenek. Volt, kb. 1 perccel a vége előtt egy sikeres Lilov (?) triplával végződő támadás, ott beüthettünk volna akár kettőt is, és akkor a következőért már labdabirtoklásunk lett volna, és talán nincs is a bekapott tripla, ami ott és akkor szétzúzta az egyenlítési reményeinket. Utólag persze könnyű, meg nincsen "ha" a sportban, tudjuk, de például tavaly a Szeged elleni hazain szerintem jó taktika volt már 1 perccel a vége előtt oda ütögetni, mert fel is jöttünk ezáltal, hiszen rosszul dobták. És a Debrecen sem büntetőzött valami fényesen szombaton. Igaz végül a Szeged ellenit is buktuk anno, de taktikailag az szerintem több reménnyel kecsegtető végjáték verzió volt.