az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2017.11.03 -2 4 2978

Azt írja a 24.hu, hogy Bayer megnevezte a zaklatót, aztán visszakozott.

24.hu -mint mindig- most is hazudozik.

Megneveztem az újabb “zaklatót”, igen, illetve közzétettem egy nyílt levelet, ahol “csak” azt írták meg, az illető az Operettszínház volt igazgatója, most művészeti vezetője. Ezek után óriási tett volt leírni a nevet, tényleg.

Majd az illető felhívott, és megkért, tegyem közzé az ő nyilatkozatát is. Miért ne tettem volna? Ezt visszakozásnak nevezni, szimpla hazugság, ám ebben nincs újdonság.

Viszont roppant érdekes, vajon miért hallgat ilyen feltűnően a libsi-balos propagandasajtó ebben az ügyben?

Marton Lászlót minden bizonyíték nélkül 48 óra alatt kivégezték. Kerényi Miklós Gábor ügyében pedig nem lehet nem észrevenni a feltűnő csöndet és lapítást.

Mi történhetett?

Tegnap óta közel húsz színházi ember, színész hívott fel, és egyöntetűen azt mondták, amit Kalmár Péter állít, minden igaz. S amikor rákérdeztem, szerintük miért a nagy csönd, azt válaszolták: a balos-libsi propagandasajtó és a háttéremberek most döbbentek rá, micsoda lavinát indítottak el, s hogy mindez az ő fejükre, az ő ikonjaikra fog visszahullani.

Akkor viszont meg ne álljunk félúton!

Ha ezek akarnak visszakozni, akkor mi tartsuk a vasat a tűzbe.

Mert ezek akarnak visszakozni, az most már egyre nyilvánvalóbb.

Bayer Zsolt