SuperBond Creative Commons License 2017.11.02 0 0 6210

Drága Béláim,

Köszönöm a konstruktív fikázást, tanulságos, különösen eme DAKOTA közmondás fényében : A szavak nem azt minősítik akiről, hanem azt aki mondja !

De nem probléma én azt is megértem ha valakinek ez okoz elégedettséget.

Kofola falván mi egyszerű népek vagyunk ha egy linkre kattintva sokadik próbálkozásra is azt a választ kapjuk hogy a keresett lap nem jeleníthető meg akkor azt gondoljuk hogy a link hibás vagy az oldal nem található. Igen tudom lehet hogy olyan tartalomról is lehet szó amelynek a célközönségébe nem tartozok bele .  Biztos tök jó csoport az amit egy „idegen” még csak meg sem találhat, én viszont szívesen tartoznék egy olyan csoporthoz amely nemcsak tematikus hanem nyitott is.

Több mint 12 évig voltam Zafirás (A & B) és a Zafirás csoporthoz bárki csatlakozhatot, kérhetet tanácsot, akár vásárláshoz, akár hiba megoldáshoz, rendkívül jól működő csoport.

Az Indexes fórumnak az a nagy hátránya az FB-vel szemben hogy sokkal kisebb a látogatottsága, ezért szeretnék egy olyan FB csoportot amit bárki megtalálhat és bárki csatlakozhat (HA akar)

Tessék csak nyugodtan gúnyolódni, de a Coop Kolások is jól elvannak, egyebek iránt valószínűleg bármely Cola-ból először csak az apa meg a fia ivott ( na jó tényleg szörnyű és egyben minősít is hogy két nap elteltével még csak 4 tagja van a csoportnak ).

Na szóval mivel igen sok keresés után sem találtam hazai Orlando csoportot az FB-n, (beszélek három idegen nyelvet, de magyarul a legjobb kommunikálni, amúgy meg vannak akik nem beszélnek nyelveket), ezért csináltam egyet, ezzel az infóval mindenki csináljon bátran azt amit szeretne, éppúgy szabad a pálya fikázásra mint a csatlakozásra.

Uff …. Szóltam !

Szép napot és kellemes Orlandózást !

PS: Az hogy egy linkre kattintva csak hibaüzenet jön és nem jelenik meg a kívánt oldal az nem szövegértelmezési probléma !

Előzmény: Hattori Hanzo2015 (6205)