Azta....
""Az egyik első helyzetgyakorlat során például valóságos pofonoknak és csókoknak kellett elcsattanniuk. Az egyik osztálytársam, akinek akkor még a nevét sem tudtam, a nyelvét dugta a torkomig, majd megpofozott..." - idézte fel a szörnyű megaláztatás pillanatait Berni. "
" a Mesél a bécsi erdő egyik jelenetét kellett eljátszanunk fürdőruhában, vizesen. Mivel kevesebb volt a fiú, így a lányoknak kétszer kellett előadnia ugyanazt. Ezalatt a vizsgabizottság mellett dideregtem szinte meztelenül, félelemben. Lehet, hogy a többi lánynak nem, de nekem olyan sokkot okozott, hogy a vártnál hamarabb, ott jött meg a menstruációm" - emlékezett vissza. "
http://www.life.hu/sztarok/20171102-szinhazi-szexualis-zaklatas-gregor-bernadett-is-kitalalt.html
Miért nem ment hűtőházba rakodónak, ott kapott volna pufajkát. Kicsit szánalmassá kezd lenni ez az egész.
Más szakmában semmi kellemetlenség, semmi nehézség nincs, ott csupa móka és kacagás van. Kérdezzenek már meg például egy kőművest miket és milyen körülmények között kell csinálni?