Törölt nick Creative Commons License 2017.11.01 -10 1 4821

Szia kedves látogató!

Örülök, hogy hirdetésem felkeltette érdeklődésedet, most leírnám pontosan mit is vennél, ha úgy döntesz, hogy megveszed.
(Meg kell venned! Hiszen ez kell neked!) :D

A képen egy Zenza Bronica S2A filmes középformátumos gép található, mely igen szép állapotnak örvend, a borítás sehol sem jön le, nem kezdett el sehol sem leperegni és nem engedte el sehol sem a ragasztó. Kapsz mellé 3db eredeti 6x6-os hátfalat, melyek le lettek filmel tesztelve és mindegyik tökéletesen zár, nem engedi be a fényt, és rendesen viszi is a filmet. A csomaghoz jár még egy Hansa Selftimer (időzítő) objektív sapka, napellenző, prizmás kereső és a tokja, és a Nikkor-P 75mm F2.8 objektív.

Most leírom egyben a pakk tartalmát sorozatszámokkal:

Zenza Bronica S2A váz | CB 102080
Hátfalak 6x6 | CM 148997, CM 144277, CM 121669
Nikkor-P 75mm F2.8 | 169102
Tüköraknás kereső | ------
Prizmás kereső + tok | ------
Objektív sapka | ------
Objektív napellenző | ------
Hansa Selftimer | ------
Darkslide tok | ------
Eredeti bőr nyakpánt (szegecselni kell ha fel akarod tenni)

Ugye milyen jó kis pakk?:)

De most térjünk rá az anyagiakra, mindezért amit leírtam és a képeken is látsz 235.000 Ft-ot szeretnék kapni. Miért ennyi? Volt egy ára amiért én megvettem Japánból, erre rájött egy csodás kis vám és hasonlók, illetve volt szervízben is csodás fővárosunkban, mert a redőnyzárat nem lehetett felhúzni. Annyi dolgot viszont leírnék, hogy a szervízben valamilyen oknál fogva nem ellenőrizték le a záridőket, így a 250 minimális hibával, de az 500 és 1000 záridő láthatóan hibásan fut le. Ennyi kehe van csak igazából.

DE! Ha megveszed, kapsz mellé 22 tekercs filmet is. :D (természetesen nincsenek lejárva)

Köszi, hogy elolvastál, amennyiben érdekel, vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben. köszi!

Megtekinteni, megvenni, Székesfehérvár, illetve dunaújváros környékén, illetve csomagszállítás saját felelősségre.
A pakkot nem fogom megbontani, tehát külön a filmeket ne akard megvenni. :D

BESZÁMÍTÁSBA JÖHET:
---------------------------------------------------------
Canon FD 85mm 1.2 Aspherical
Canon FD 85mm 1.2 L
MC Zenitar 1C 85mm 1.4
MC Zenitar-C 1.2/50s

Ui: amit látsz a képen az mind a pakk tartalma, persze kivétel az asztal a jelenleg rajta lévő nyakpánt és a háttérben lévő puli.