László2. Creative Commons License 2017.10.30 -1 1 2494

Kedves Miszigó, 
Jó nektek, én már mindjárt indulok és egyszerüen nincs időm tervezni, annyi minden felhalmozódott körülöttem. Ha minden igaz, szerda-csütörtök már csak az utazásra koncentrálhatok, péntek este meg már repülök. Az alatt pedig nincs jobb, mint az utikönyvet bogarászni. (odafelé legalábbis, mert visszafelé már a filmkinálatból szoktam csemegézni :-) )

A vizumhoz (csak 30 nap felett kell..) morgolódtak, hogy szállásfoglalást is kéne igazolnom, igy a booking.com-on befoglaltam gyorsan a Manillai pár napra egy relativ olcsót, ami azért nem teljesen fapados. (Hometown Hotel Makati - Edsa 20EUR egy éjszaka saját fürdőszobával, elég jó értékeléseket kapott..) Gondoltam, ha meg van a vizum, akár le is mondhatom, de azt hiszem nem teszem, mert nem olyan nagy baj ha éjfélkor megérkezve nem kell már szállás után kajtatnom. Ők pedig be is visznek a reptérről, ami szintén nem egy nagy hátrány.. Végülis ha nem tetszik, még mindig lemondhatom a következő napot dijmentesen..

Azt hiszem tanácsot majd már csak a helyszinen adhatok, lévén hogy lesz 11 nap elönyöm..:-)

Egyébként ha segit, el tudom küldeni a Philippines LP-t e-book vagy pdf formátumban. Én egy ideje mellőzöm a papirokat, és a mobilomon viszem a tudnivalókat (meg a felhőben - just in case ..)

Szerintem érdemes egy pillantást vetni az Eupolisz programjára is ötleteket meritendő.. https://eupolisz.hu/fulop_szilveszter  - ez ugyan csak az északi részt célozza..

Meg persze nem utolsó sorban itt ez a fórum, ahol már sok tapasztalat és infó gyűlt össze. csak el kéne olvasni, hogy kérdései is legyenek az embernek. 

Az első kérdésem mindjárt az lenne, hogy mennyire kritikus a belföldi repjegyeket előre bookolni, tehát mennyire lehet menet közben improvizálni, és persze milyen felárral kell ehhez számolni (vagy netán épp olcsóbb egy ilyen last minute..) ?

Üdv, László

Előzmény: Miszigó (2491)