Sanci07 Creative Commons License 2017.10.29 0 0 5992

Tisztelt Woodruff!

Csatlakozom az előttem szólókhoz minek ez a balhé a fórumon! Sajnos még nem jöttem rá mi evvel a célod és mi jó ebben de te biztosan tudod!

Számszerűleg három levelet kaptam privátban hogy mit képzel ez az ember,a fórum talán nem mindenkié? Válaszolni senkinek nem fogok viszont engem aggaszt az hogy akinek véleménye van vagy nem úgy tesz ahogy te elképzeled az már ellenség! Ez nem igazán a fórumhoz illik én úgy gondolom.Aki engem szít Februárban lehet oltócsapot kér tőled és majd engem fikáz le hogy biztosan meglegyen amit szeretne.Akkor majd el tudod dönteni ki a barát és ki az ellenség!

Feleslegesek ezek a vádaskodások pláne hogy nem fedik a valóságot.Tavaly mikor megláttam Józsi Manikür Fingerét Pénz nem számít alapon azonnal ráírtam annyira tetszett a fajta.És képzeld pénzért sem kaptam mert azt írta hogy nem kíván kereskedni a fajtákkal mert ő csak egy gyűjtő.Ha neked lenne igazad nekem most lenne Manikür Fingerem! De itt most ezúton leírom neked hogy ha valaki kereskedik az új fajtákkal abban sincs semmi kivetni való mert igény lenne rá bőven.Kevés a legális lehetőség és még az sem biztos hogy azt kapod amit szeretnél! Én ha kapok oltócsapot vagy vesszőt és nem tudom megfelelően viszonozni kellemetlenül érzem magam mert tudom egyeseknek mi pénzbe kerülhetett én meg csak tartom a markom.Végszónak még csak annyi hogy senkinek nincs joga meghatározni hogy ki mit tehet vagy írhat,mert ha valaki ezt másként gondolja akkor ez a fórum értelmét veszélyezteti.

A FÓRUM MINDENKIÉ !

Előzmény: woodruff (5989)