huncut világ Creative Commons License 2017.10.28 0 0 802

Hat TGM-tol nem muveszet okosabbnak lenni. Bar a levezetesei jok, nagyon jol lat problemakat, ezert el szoktam olvasni en is es sokszor egyetertek vele, sot uj dimenziot ad az en latasmodomnak is, csak a miertre nem keresi a valszt, ha nehanapjan megoldasszerut is tartalmaz az irasa, az semmi mast nem eredmenyezne, mint katasztrofat.

Es fogalmam sincs mire celzol a katalan helyzettel kapcsolatban. Mert bizonyara maskent ertekeli az esemenyeket egy spanyolparti, mint egy szeparatista.

Nezd a magyar tortenelmet 2000 ota. Homlokegyenest mast mondana az egyik, es mast a masik. Vagy nem olvasod a kozelmult esemenyeirol a vitakat? Mintha nem egy orszagban, Magyarorszagon eltek, eltunk volna. Ezert nem megyek bele ilyen vitaba, hogy mi volt 2006-2010 kozott, amire mar celoztal. Nagyon jol tudod, hogy net kozeleben vagyok, nyugodtan elhiheted olvastam a kozelmultrol es a tortenelemrol is. De azt elismerem, hogy szakember a katalan kerdesben nem vagyok, es engem eszervekkel meg is lehetne ebben a kerdesben gyozni. De nem demagogiaval es ideologiaval.

Előzmény: Törölt nick (798)