szöcsy11 Creative Commons License 2017.10.25 0 0 20581

Ma rátaláltam egy érdekes "hibára"a kocsimon. Az olajgomba csatlakozója, mintha fel lett volna cserélve az adagoló alatt lévő vezeték csatlakozóval. Kérdés, hogy ugye az olajgomba csatlakozójában 1 szál vezetéknek kell lennije? Meglehet hogy ez csinálta nekem idáig a galibát? Teljesen véletlenűl akadtam rá erre a "hibára" . Ma gonfoktam elhozom az akkut a lakásba és feltöltöm, mert nem tesz neki jót h lemerűlten van egy fűtetlen garázsban. Ha már ott voltam a kocsinál gondoltam belenézek a motortérbe. És ahogy nézegettem a csatlakozókat, eccer csak figyelmes lettem rá, hogy valami nem stimmel a csatlakozóval. Mert mintha vastagabb vezeték futna az olajgombához, mint ami eredetileg rajta volt. Nah mondomm, én barom, nem figyeltem eléggé, és meglehet hogy felcseréltem a 2 vezetéket. Ez teljes mértékben az én hibám! Én raktam össze a vezetékeket mikor az adagolót a kolléga visszaszerelte. Sem ő sem én utána már nem néztük. Most feltöltöm az akkut, és holnap meló után megpróbálom beindítani. Hátha megoldódott a problémám.