„Azt vettem észre, hogy odahúzza a fejemet a nemi szervéhez és erővel ott tartja”
A Vígszínház néhány héttel később hívogatni kezdte, és mivel anyukája lelkes volt, hogy ennyire látni akarja egy nagy rendező, bement Martonhoz. Bár a következő időszak relatíve problémamentesen zajlott, egyik alkalommal Marton behívta a rendezői szobájába.
Egyszer csak azt vettem észre, hogy odahúzza a fejemet a nemi szervéhez és erővel ott tartja. Orális szexről beszélhetünk. Igen. Azt hiszem, neki ez okozott valami perverz örömet, hogy ott volt egy kiszolgáltatott lány, aki valamit csinált vele, miközben ő nézheti a saját rendezését
– fogalmazott a lapnak nyilatkozó nő.
Képzeld el a szituációt.
Hogyan lehetett?
Álltak mind a ketten és lehúzta a fejét egyszer csak?
Vagy ült a nő a férfi meg mellette állt és odahúzta a fejét?
Vagy hogyan?
Egyébként próbáld csak meg valami ismerősnek megfogni a fejét és húzni magad felé, önkéntelenül reflexszerűen megfeszülsz, betámasztasz és tolod elfele magad, mondhatni, ösztönösen.
De már megint egy olyan baromság, ami rohadtul bűzlik, olyan abszurd maga már a megfogalmazás, hogy "azt vettem észre, hogy hopp, a fejem ott van a farkánál".
Észrevette, érted, mert valaki csak van valahol és a végtagjai így hipp-hopp ide-oda rakhatóak, tehetőek másnak a kénye-kedve szerint.
És természetesen ez az öntudatos nő sem érezte azt, hogy nekiálljon azonnal ordítani, sikoltozni.
Most, hogy kifutottak már ezek a leányzók - érdekes, mindegyik a leszállóágban eszmél rá, hogy őt bizony zaklatták. Gondolom így, hogy a minden tekintetben kezdenek kiesni a középpontból, most jön valami, amivel revansot vehetnek a történéseken, azon, hogy öregednek, azon, hogy jönnek a fiatalok, azon, hogy lassan senkit nem érdekelnek.
Sajnos - ahogy leírtam ezt már pár napja itt - a nők a nagy szexuális szabadságukban és viselkedésükben elérték azt, hogy az ember már nem hisz nekik és nem a "földre szállt ártatlan angyalka" képét látja bennük, hanem a mindenkivel dugok jobbra-balra és a céljaim érdekében nem számít az erkölcs.
"Hölgyeim"
Ezt ti buktátok el.
Ti vesztettétek el azon férfiak empátiáját és hitét, akik ezelőtt talán még 20-30 évvel még hittek bennetek.
Ti tettétek ilyenné a világot és teszitek még mindig ostobaságotokban, önteltségetekben, primitív ösztöneitek által irányítva.
És van egy rossz hírem: ez egyre csak rosszabb lesz idővel.....