A cikkben megszólal az a két nő is, aki néhány napja az Alinda című műsorban, telefonon mesélte el a történetét. Egyikük a nyolcvanas évek közepén volt 21 éves, interjúzni ment a Vígszínházba, de Marton elmondása szerint meghívta a próbákra is, amelyek után kettesben sétálgatott vele a Vörösmarty téren. „A premier estéjén maga mellé ültetett a lépcsőre, megfogta a kezem. Na, gondoltam, kezdődik a romantika! De nem, amikor lement a fény, a kezemet ráhelyezte a nemi szervére, szorította rá. Először is sokkos állapotba kerültem, másrészt meg tudtam, hogy nem rendezhetek jelenetet a bemutató estéjén, rengetegen voltak körülöttünk, moccanni sem bírtam. Úgyhogy végig fognom kellett a nemi szervét, amíg a rendezését nézte. Onnantól nem mentem többet a színház környékére.”
Tehát egy nézőkkel teli helyen ahol annyian ücsörögnek - rengetegen voltak körülöttünk, moccanni sem bírtam. - fogja egy ismert faszi egy nő kezét és a úgy, hogy mellette és a nő mellett illetve előttük és mögöttük is vannak, bőven látótávolságban és a nő kezét odateszi a farkára úgy, hogy abszolúte nem fél attól, hogy a mellette ülők nem veszik észre - tanúk - illetve hogy a nő nem kezd felháborodni/sikoltozni.
De aranyos, mert másrészt meg tudtam, hogy nem rendezhetek jelenetet a bemutató estéjén,
Ahogy a "hogyan ne viselkedjünk zaklatás közben" című kiskönyben is le van írva, egy bemutató estéjén mindenképpen tilos. Nem illik, na.