Sandi00 Creative Commons License 2017.10.20 0 0 6194

El vagyok keseredve! :-( Megkaptam életem első büntetését....

Az Orlandóval megelőztem egy rendőrautót. :-) és 10 ezer forint bírságot kaptam, + 6 pontot. :-((

Szerintem 100%, hogy direkt büntetni akart. Mert elsőnek gyorsított, hogy nem tudjam megelőzni. Aztán a 60-as táblánál lelassított 30-ra és úgy ment sokáig. Én meg mivel siettem, meg azt hittem, csak nézelődik, gondoltam megelőzöm, aztán a 40-es táblánál már én is 40-el mentem lassan. Hát mikor visszapillantok, látom villog a rendőrautó. Még jó hogy észrevettem, különben lehet a dutyiba kötök ki, cserbenhagyásos otthagyásért. :-((

Egyébként kb. 1 km-en keresztül 40-es tábla van, szántóföldi bekötőút miatt...(hülyeség)...senki sem tartja és mindenki előz. Hazafele is csupán 5-en előztek meg ezen a szakaszon, bezzeg most, rendőrautó sehol...Sőt míg írta a papírt az sem volt lényeg, hogy a 40-es táblánál 80-90-el döngetik az autók....

Na kérdezte, a rendőr, hogy tudom-e miért állított meg. Akartam mondani, hogy biztos tetszik az autóm, vagy hogy ismerkedni akar... De ennyire nem mertem poénosra venni. Amúgy aranyos kis srác volt.

Mondtam, hogy volt 2 tábla, meg hogy milyenek. De nem mentem gyorsan.

Igen, de az egyik tábla alatt volt egy másik is. Amin egy körben 2 autó van. Hát mondom, azt nem láttam, pedig naponta itt járok...

Hát igen, előzni tilos tábla. Mondta a rendőr: direkt lassan mentem és reméltem, hogy nem fog megelőzni.....   Na, persze!!!! Hiszi a piszi!!! Akkor nem állnánk most itt! :-) 

Egyedül csak én jöttem azon a rohadt úton.... :-( :-(

Mondtam, hogy máskor is cirkálnak itt lassan a rendőrök és sosem volt még gond, hogy megelőztem őket. :-) Hát most így jártam....

Ez egy amúgy is elba....tt nap volt. Sírva tudnék fakadni..... :-(