safi79
2017.10.17
|
|
0 0
122262
|
Szia! Lehet hogy meg fogtok kövezni,de én merek ajánlani márkaszervizt,mert nekem jó tapasztalataim vannak eddig a kecskeméti Pug Hovánnyal.Viszonylag sok dolgot velük csináltattam meg(vezérlés csere,hátsó fétárcsa+betét,elsö tárcsa+betét,klimahütő,váltó tartóbak,fékfolyadék csere).A főnix program által 20-25%kedvezmény jár a munkadíjból és az alkatrészből a gyárival megegyező garanciát kapok a Peugeot által jóváhagyott(Eurorepar) utángyártott alkatrészekre.Pl:a hátsó féktárcsám Juratec a betét TRW és erre ugyanúgy megkaptam az 1 év garit mintha gyári lenne vagy a klimahütőm is utángyártott(Eurorepar) Valeo.Azt gondolom ha márkaszerviz a gyári mellett jó minőségű utángyártott alkatrészeket beépít a 3-5évnél idősebb autókba és azt vállalható áron kínálja akkor az nem ördögtől való,ha az ember ezt választja.Persze ez nem azt jelenti,hogy mindent ott csináltatok,de érdemes őket megkédezni,mert tudnak jó/vállalható árakat mondani és nekem az elvégzett munka minöségével nem volt bajom.Ha kortesbeszédnek tünt a márkaszervíz mellett,nem annak szántam,csak a tapasztalataimat írtam le.(Pug 307,2008,1.6hdi,90/66) |
Előzmény: Smíró (122259)
|
|