nincsittsenki
2017.10.12
|
|
0 0
122233
|
Sziasztok!
Hát meglett a jószág... Injektor felújítás lett benne a kereskedő kontójára, EGR szelep csere sajnos az enyémre. 1500-2000-es fordulat között éles kattogó hangja volt, állítólag a rossz égés miatt, ez persze magadabb fordulatnál megszűnt mindig, de borzalmas hangja volt... A kereskedő kiütötte a hibákat, amikor teszteltem, de rá 1 napra már benne voltak, így egyértelmű volt, hogy az Injektorok javítását be kell nyelje... Most csütörtökön (tehát ma) fogok érte menni, remélem ez a kattogás nem lesz hallható, illetve nem fog füstölni a motor intenzív gázadásra. Konklúzió : tényleg túl szép volt ennyiért, hogy hibátlan legyen, de még lesz benne vezérlés és olajcsere, így ha ennyivel megúszom, nem leszek nagyon elégedetlen, mert így hogy rossz volt 2 injektor teljesen, illetve a másik kettőre is azt mondták, hogy fel kéne újítani és rá bírtam venni a kereskedőt, hogy ezt állja még mindig jobb, mintha mondjuk 10000 km után történik ez és az egészet nekem kellett volna állnom... Turbo, fék tökéletes, kerékösszetartás is nagyszerű, 140et meg se éreztem vele, de az injektor hiba miatt ez a kattogás szörnyű volt.. Lengéscsillapítók is rendben. Amit nem tudok még, hogy a részecskeszűrőt kivették-e belőle, remélem igen... |
Előzmény: nincsittsenki (122128)
|
|