Szucs benji
2017.10.08
|
|
0 0
12204
|
Hello.
Néhány napja mászkálgattam egy chevrolet lacetti vel 1.4 es ,. Es olyat csinál a kocsi hogy rendesen mentem 60 nal meleg motoral éreztem hogy kivanj a sebességet a kocsi váltottam 5 be utana egyenletes tempóval mentem es ereztem hogy nyomom a gazt es lasul a kocsi utana félre altam kivettem sebességbol es elkeztem túrátattni a motort akar medig nyomtam a gaz pedalt padloig vagy csak ép egy picit 2000 res fordulat főle nem ment es egy idő utan vissza is esett a mutató leállítottam a motort es 5 per mulva elindultam haza utana mar nem csinalta ezt de ereztem hogy nem ugy megy ahogy kene . elotte 2 nappal is csinálta ezt kb 1 szer haza kellet huzni masnap tudtam menni vele egy csomot es semmi utana valo nap kise fordulok a kapubol es nem is gyorsult 5 km /h sebesség fölé ott ki is gyuladt a chek lampa akkor rá lett dugva egy nem profi gep ott a p0132 kodot irta vagyis lamnda szinda csere az megtörtént utana masfel napig tökéletes ment az autó es utana kezdte megint azt amit az elejen leirtam. mi lehet a problem fogalmam sincs hogy hol kezdjem ?? :( |
|