Smíró
2017.10.07
|
|
0 0
122182
|
Kedves Hayabusa Tagtárs! A Club oldalát láttad már? Ott nagyon sok javítás le van írva, képekkel illusztrálva. Azt nem tudom tudod-e, hogy ez a topik nem az autószerelőket gyűjti össze, hanem a 307 tulajokat. Van közöttünk zeneművész, katona, vadakat terelő juhász, kamionos, üzletkötő, mérnök és sorolhatnám még a szakmákat. Elég kevesen vannak viszont olyanok, akik maguk bátorkodnak belepiszkálni abba a művészetbe, amiért mások sokat tanultak, tapasztaltak és hobbi, vagy hivatásszerűen végzik. Nos, nekem elég megküzdenem néha az izzócserével, és sokan vannak rajtam kívül így, például azok, akiknek hely sem adott a szereléshez. Hidd el, hogy itt mindenki segítőkész, ezt 2004 óta látom, akkor regeltem ide és azóta van 307-esem. Személy szerint örülök, hogy megosztod a javítás folyamatát, sokaknak hasznos lehet és más is így tesz. Használd a keresőt, vagy a Club oldalt, oda is tölthetsz fel dolgokat - Őrmi az oldal tulajdonosa. Szóval csak óvatosan .) a határozott véleménnyel arról, hogy ki mennyire oszt meg dolgokat, mert aki kérdez, az választ is kap - már ha hozzáértő is olvassa és van ideje válaszolni. Én legalábbis ezt tapasztaltam. |
Előzmény: hayabusa123 (122180)
|
|