Törölt nick Creative Commons License 2017.10.07 0 0 9915

A honlapokat nezegetve pedig a Formig kinainak tunik" Ha módodban áll, látogasd meg őket! Egy "nem mai gyerek"a tulaj! Profi tervezési végzettséggel, és múlttal rendelkezik! Ráadásul, rendkívül őszinte, és segítő kész! Komoly gépparkja van, nagyon sok mindent ŐK gyártanak, illetve minőségiek a beszállítóik is. (láttam gyártás alatt lévő terméket, és láttam ugyanazon termék  hőkezelt szériáját is). Itt kitérnék a kínai termékekre. Hangsúlyozom, ez csak az én véleményem, bár nagyon sok év tapasztalata. Sok országba ( pl Német), beszállít Kína, akár kész termékeket is, amihez az adott országból származó gyártósorokat használ. Ami bekerül pl. Németbe, ott mielőtt saját termékükként eladnák, komoly MINŐSÉGELLENŐRZÉS van! Viszont sokak (és itt nem csak fogyasztók értendők) véleménye szerint, ugyanezeken a gyártó sorokon készülhet, részben vagy teljesen, a "designed germani" termékek! Itt miután nem edzhető anyagból készülnek a gyártmányok, a hőkezelési folyamat ki is marad, meg természetesen a MEO is! Aki tisztában van ezzel az eldöntheti, hogy megvásárolja-e ezt a terméket, és van egy jó építési alapja, aki nincs az sajnos tudatlanul, és látszólag olcsón vásárol, számára haszontalan eszközt, szerszámot! Egy szakember inkább vesz egy használt öreg,rozsdás ruszki krovát, mint egy szépen nikkelezett kínai lágyvasból készültet!

Előzmény: soldi3r (9914)