Sandi00 Creative Commons License 2017.10.05 0 0 6176

Sziasztok!

Újra itt vagyok. :-O Remélhetőleg a "régi" Orlandósok még emlékeznek rám. ;-)

Kicsit elhanyagoltalak benneteket..., bocsika! Bár néha mikor időm volt olvasgattam amiket írtok.. :-) 

Üdv az új Orlandósoknak! :-) 

Néhányat szoktam látni Debrecenben. Sőt, vicces élményem is volt egy fehér Orlandóval.. ... feldobta a napomat! :-)

Most sajna aggódom. Ötlet valakinek???:

1 hónapja, mikor szeles időben vezettem az Orlandót, hallottam valami sipító, sípoló hangot hátulról. Elsőnek azt hittem csak a szél okozza, de aztán a családtagok is hallották. (miután felhívtam a figyelmüket rá). Ekkor a férjemet megkértem, hogy nézzen rá a kerekekre, hogy nem-e azokkal van valami... Esetleg ki akarnak esni. :-O

Pont Budapesten voltunk ekkor (láttam is egy fehér Orlit... a rendszámra már nem emlékszem). Szóval a féktárcsák, vagy hogy nevezik, elég melegek voltak de csak hátul.

Aztán a sípolás úgy elmaradt, vagy csak nem tűnt fel már, mikor nem volt szél... nem tudom.

Ma este munkából hazaúton megint erős szélfújás volt, és megint erősen hallottam ezt a hangot. A férjem újra kapta az utasítást... Eredmény: első kerekek féktárcsája rendben, jobb hátsó kissé meleg, bal hátsó tűzforró, érinthetetlen!!!!!

Ezután kerék levétel... nézegettük... de ugyebár nem vagyunk szerelők... annyi a megállapítás, hogy a bal hátsó nehezebben forog, eléggé sunyol, és még levételkor is elég meleg volt, bár addig eltelt 15 perc.

szerintetek???  /A kézifék elvileg nem fog erősen.../

Azért holnap kérek időpontot a szervizbe, de nagyon bánt, hogy addig így kell használnom.. Annyira sajnálom szegényt. :-(