Ocean Creative Commons License 2017.10.03 0 0 1907

Toto, a Forma-1-ben hogy néz ki egy szezon a fejlesztés szempontjából?

Mondom mire gondolok: a korábbi szezonokban mindig én álltam le a fejlesztésekkel, vagy mert nem volt már pénz (általában nem volt már), vagy nem láttam már értelmét, csupa rizikós addon volt, stb.

Idén viszont tolom ezerrel a fejlesztéseket, egy napot sem hagytam ki, és most azt látom, hogy nem leszek kész. Szerintem a bibi, hogy a jobb addonok mindig hozzátesznek 4-5 napot a gyártáshoz, így összességében már simán járhatok +30 napnál is a korábbiakhoz képest.

Most eljutottam minden alkatrésznél a "great" cuccig, de epic-ből max 1-2 ha bele fog férni. Az új motorom is egymaga 29 napig készül, ami elég beteg...

A legendary meg eleve felejtős, pedig a váltónál direkt kifulloztam az épületet (a motor eszméletlen drága lett volna).

Szóval "odafent" gyorsul ez bármitől, vagy hogy tudsz fejleszteni?

Amúgy jól állunk, az esős Angliában tegnap szereztünk egy 1.-3. helyet, ezzel beértük az éllovast, jelenleg pontegyenlőség van, nagyon öldöklő a küzdelem. Nekik egyik pilótájuk garantáltan mindig dobogós, de a másik sincs messze, top 6 környéke, nem fér bele semmilyen hiba tőlem sem.

Volt egy gyengébb futamunk, 7.-9. hely, na itt léptek meg vagy 20 ponttal, azóta csipegetem az előnyüket dobogós helyekkel.

Előzmény: toto92 (1904)