"Nekem pedig nagyon ugy tunik, hogy a cel az, hogy a jovoben a gyerekeket gyarilag, futoszalagon gyartsak. Ezert kell a szex es gyerekvallalas totalis szetvalasztasa, fogamzasagtatlas, abortusz, es mesterseges megtermekenyites. A jovoben nem csak azt akarjak meghatarozni, hogy hany gyereke legyen az embernek, hanem, hogy milyen nemu, milyen hajszinu, milyen magas, milyen a kinezete, milyenek a tulajdonsagai, stb."
A disztópiás fantáziálást én meghagyom a sci-fi kategóriában. Egyelőre itt még nem tartunk és legalábbis az emberek többségének nem ez a célja.
"Es barhogy is csurod-csavarod, az abortusz megis csak egy kulonallo elo emberi elet elpusztitasa."
Viszont öntudat és személyiség nélkül. De nem kell az abortuszra kihegyezni a témát, az a kisebbik része. Én azt szeretném ha minél kevesebb abortusz lenne, mert legfeljebb egy szükséges rossznak tekintem. Maga a fogamzásgátlás ennél lényegesen fontosabb - amivel amúgy meg lehet előzni az abortuszokat.
"Szerintem pedig az ember nem mindig tudja eldonteni, hogy neki mi a jo."
Ez így van, no és? Az mégsem helyes, hogy mások döntsenek helyettük a saját életükről, még merő jóindulatból sem.