Törölt nick Creative Commons License 2017.09.28 0 0 207

"Mar millioszor leirtam, hogy sok nonek a vagyait irom le, hogy ok mit szeretnenek."

Én meg milliószor leírtam, hogy nem őket kritizálom, hanem téged. Méghozzá elég következetesen. A legtöbb nő ugyanis ha otthon is szeretne maradni a gyerekekkel, ha nem teheti meg akkor nem rinyál, hogy milyen szar ez a társadalom meg technika meg minden, hanem fogja magát és elmegy dolgozni. Felelősséget vállal, nem másokra vetíti ki az egyéni problémáit, mint ahogy te teszed, mert belátják hogy a világ így működik.

"En azt irtam, hogy miert kell olyan dologhoz ket kezzel boszen tapsikolni (pl. technika), aminek az a vege, hogy tobbet kell fizetni?"

De hisz nem kell, egyáltalán nem kötelező! Már elmondtam rengetegszer, hogy szabadságodban áll lemondani a technika minden vívmányáról. Csak te nem akarsz, te azt szeretnéd ha mindenféle technikát használhatnál anélkül, hogy dolgoznod kellene érte.

"Tehat akkor az ateistak onzetlensegbol vallalnak csak 1 gyereket, vagy meg egyet sem, hogy nyugodtan el tudjanak jarni dolgozni?"

Mindenki önző valamennyire. A különbség, hogy a legtöbb ember nem vádaskodik, nem pécéz ki például embercsoportokat (ateisták, liberálisok, balosok, férfiak, feministák stb) akiket hibáztat a saját problémáiért. (Illetve ilyenek is vannak, a nácik például ezt tökélyre fejlesztették.)

"Komolyan mondom, ezzel a nagy munka-szereteteddel (most munka alatt azt ertem, hogy eljarni valahova dolgozni) ugy hangzol, mint a kommunizmus szlogenje"

Érdekes, hogy az az abszolút minimális elvárás, hogy akinek nincs pénze menjen el dolgozni nálad valamiféle kommunista disztópia.

Előzmény: isabellee (205)