Törölt nick Creative Commons License 2017.09.23 0 0 156

És mit gondolsz a termékenység mitől csökken a jó életminőség mellett? A születésszabályozástól. Az életszínvonal önmagában nem lenne elég, ehhez kellenek a fogamzásgátló eszközök is. Ezt az amúgy kívánatos folyamatot pedig fékezik a vallások.

"Aha. Amit te mondasz, az minden teny - a tortenelemtol kezdve a Biblian at a termeszettudomanyokig. Neked mindenbol doktoratusod van, hogy igy osztod az eszt minden temaban? :-)"

Olvasottság, érdeklődés a világ dolgai iránt, tudom hogy idegen ez neked... Amúgy igencsak ironikus, hogy engem vádolsz azzal, hogy "osztom az észt", amikor te legalább ennyire csinálod, kivéve hogy neked nincs mögötte semmilyen tudásod. Nem szólnék be neked emiatt, ha nem játszottad volna el a jóindulatomat már rég hazudozásokkal és aljas rágalmakkal - vagy ha legalább bocsánatot kérnél olykor!

"Norvegiarol is azt mondtad, hogy a legliberalisabb orszag, es a legkevesebb no dolgozik. Es utananeztem. Azzal szemben, amit te mondtal: a legmagasabb a noi foglalkoztatasi arany a tobbi fejlett orszaghoz kepest."

Ebben valóban tévedtem, rosszul emlékeztem. Most persze te ezen fogsz rugózni, amikor minden tévedésemre jut húsz másik a részedről, amelyeket - velem ellentétben - SOHA nem ismernél be. Ez is különbség kettőnk közt.

"Szerintem itt egy rasszista propaganda folyik az afrikaiakkal szemben."

Szerintem pedig mocskosul gerinctelen másokat rasszizmussal vádolni minden megalapozottság nélkül. 

Előzmény: isabellee (150)