repcsepista Creative Commons License 2017.09.23 0 0 1358

U.S.A. -nem U.S.A. voltlesss... valhalla ha ha ha...hane U.K. -juka U.K.K. a közelbe vagy távolba bbb...
              1.: Amit U.S.A. -nak hivnak, az ma is angol gyarmat U.K. s U.K.K. - láncos bölénye buuu... KATONAI DIKTATURA!!! U.K. -UNITED KINDOM, A NAGY FEKETE LUK NAGYNYILÁSA LÁSSA... U.K.K. A UNITED KIRÁLYSÁGOK KIRÁLYSÁGA MÉG KIS LUK FEKETE PONT... VAGY EGYRE NAGYOBBIK UGY AHOGY A MAGNESPOLUS VÁLTOZIK? A NAGYLUKBUL KISLUK A KISLUKBUL NAGY LETT!!!
              2.: Ami felé... sodorják a vakultakat meg önként vakokat meg akik a gatyájukat a fejükre huzták... sose tudni...ha nem ollan csipős foszforeszka foss...ammonia szag van... na meg koromfüst mint soha...ha a hályagod lepukkasztatod se látsz semmit...a koromsárt harapni lehet...
              3.: Tegnap a coasttocoast -on... monduk te csak szájkosárral a szádon... Fidelem... az én számat...most hogy EZ TELJES OLLAN DIKTATURÓ KEZD LENNE...erre fel az álkapcsom...ollan fogcsikorgatást csinált...szerintem ezek mindig is ...nemcsak a családfád hanem az egész gnyógeczi kutya gumi...gémikus epedémikussal ők ráncigálják a a a...teszti... tészti...igen igen az lehecc csak...husika... izletes vagy ha nem odaadunk a kutyáiknak, osztán annak se kelles?
               4.: Szóval NEM KELL IZGULNI...ugganés szerintem is a sok sok sokk...atomerőmüvek...monduk kezdenek lebomlani... most monduk...na IZRÁLER A ciss izrelerekkel... már a föld alláh bujt...tröha ha atomháboruznak akkor esetleg 100 000 év mulva lásd Nóé röptet egy béke galambot...nem jött vissza...addig mig egy vissza nem jött...zöld ággal...na most mi lett a sorrend ...kiket bujtatnak ki ...Juda first...na az megint a palesztinok? -óh izráler ...sok sok sokk önként hellenkező van, aki életés adja érted, érted?
               5.: Te eltudod képzelni...hogy a világ God végét...(miaz???) megérted... érted? Na meg amit én tudok...MONDUK ORSZÁGOK NEM FOGNAK HÁBORUZNI SENKIVVEL...nosa Jitler vagy Stalin inditotta be az örök habirus Gazár KinDom comme...GÉPEZETIEKET...VAGY VOLTAK E BALEKEBBEK EBEK DE AZ Ő EBEIK DÖGJEIK MINT U.S.A. HA LETT VOLNA! SMIRNA! FSSS...NA MEG A NYEMECEK... s miért hazudnak...hiz Jiler is benne volt... KODÖLVA... a Bblostba??? Nincsak... na mondom...eltrakiritani a VÉGZETED NEM LEHET... itt a barátunk... https://www.tor.com/ hogy IZRÁLER S MEGETTE IZRELERJEIK... ha arra ..izráler nélkül nins ... tröha csak vagy vidd ki a bilit...de ki is ihatod tizhatod vagy huzzhatod a beledet...
                6.: Pösze hogy Boldog UjÉvet a világ? - zsidóságának...s közel a finálé? Na én pont NEM AKARNÁM MEGÖLNI ATOMOZNI AZOKAT AKIK CSAK AZZAL MEG CSAK AZ LEHET...hanem OLLAN HOGY HALÁL NINS DE HALL ÁLL??? Na az ajja mindeneknek egy ollan gépezett... ami mindent megesz!? -osztán maga a gépezet is szétfoszlik? Volt nins szerelem...
     Isten bárána breee...