varadyz Creative Commons License 2017.09.22 0 0 35962

Szia Fexi!

Az okosítás nem volt nagy dolog. Jobban féltem én is tőle. Magamnak csináltam mert 90-100-at mondtak rá amiből csak 47 a vezérlő.

Nekem is 320-350 volt a hőfokom ezzel lehúztam 270 körülire a kazánból kilépőt és még egy előnye hogy szabályozza a fordulatot, egyenletesebb az égés.

A fázis helyes bekötés is fontos a vezérlőnél figyelni kell rá! 

Egyedül a ventit kell rákötni. A burkolatot sajna meg kell bontani hozzá mert van benne valami kis kavarás, ott van egy fehér kör alakú kondi vagy mi azon keresztül kell follyon a nulla.

A termikus érzékelőjét is be kell kötni hogy nehogy túl húzza a kazán hőfokot a vezérlő 95 foknál ugyanis kikapcsolja a ventit. Ezzel a ventivel biztosan meg lehet csinálni a modulált vezérlést.Annó csináltam egy móricka ábrát szerintem így is kötöttem be hozzá. A lényeg hogy az atmos vezérlése is játékban maradt ő tőle kapja a fázist a zpid. Tehát ha az atmos már lekapcsolja a ventit akkor a zpid is le fogja mert a betápja a zpid-nek az atmos fázisa. Igazából sokat nem kellett kötözgetni emlékeim szerint de át kell gondolni mert én se emlékszek rá tökéletesen. Ha profival akarod köttetni akkor a tech vezérlő magyarországi disztribútora tud neked adni több telószámot is. Lehet hogy valaki bekötni neked egy 20-asért is. Nekem annó a közelbeli srác 100-at mondott vezérlő + kötésre.

1

Előzmény: fexi73 (35961)