repcsepista Creative Commons License 2017.09.20 0 0 1357

...sss... judaizálva lett... ma? - holnap? - az egész bagázsi zsizsi sss...
             1.: JUDD = FIRST...pontosan az amit Jehu? - na hamar átváltottak a Bblost = Talmud -Tora szagértók ... fidelem, tejesen agyhalot -döglött lettem... tröha akika ma a Világ -Szinház megett vannak... azok rendelkeznek a gondolatainkal... is... na most vissza gyüttem... Herődes hellett most Bloondy Jehu lett?
            2.: Az összes jöven dül de ne dülj be brrmmm... bevetted vagy szedted a piruláidat? Na amit nagyon fakaptába leirtam...álmaimat az van!!! S mott itt vadunk hod... ha BEJÁCCASSÁK HOGY AZ OROSZOK MEG MEG AZ AMCSIK... na a nagg tétel talán Kina mama kinja... deee...
             3.: Mondtam hogy előbb az arabokat? - nem hanem a volt Pártus -Pirodalom... Napnépeket kibegyilkolják...de ahoz az emlék KÜK KÜ? -Jami JUDD -DAAA... na az kimondottam A CISS palesztinia JUDD!!! Nincsak zerintem nem JerusÁlom fehér nakatok lepi salom... hanem a Napnév - népek nevét is ...emlékét tör ölni?
            4.: Amit egyőtökkel tökkel tesztek = mind... tehát örök tétel a legkittyebettekel...nincsak A KASZTOK KQWANTI AVANTI COST? NA UGY A ZSIDÓK MEG MINDEN OLLAN KASZT AMIK...NA MINDEN AMI AMIT...AMIT A LEG---FIDELEM AMIT AZ ÁLLATOKKAL...MIT GONDOLTOK MIT TEHETENEK A SZERENCSÉTLEN ÁLLATOK MINT VAD DULS DE VAKULS... MI ADUNK NEKTEK ENNI...EGYMÁST?
            5.: Bloondy-ra szavaznék smostis mert U.S.A. -FIRST...NA AZ A FETRENGÉSA AZ A.I.P.A.C. -PAC PAC PAC...AMI HA IZRÁLER ---NA MOST HA NETENENAKU A NAKÁBA... 99% IZRELEREK...nincsak ha mjocst Korea elpusztitunk pu? - miért? Zsss... feltesem a toll mudu krdst: mjocst hogy Bloondy ugganaz mint az összes ...
            6.: Washinton hintón alma...JEWuku... ku? - az lejövendő Zsidó Világbirodalom fapaPuca? - na most mivel gülömbü Bloondy mint a grizcgeczi God monta neki hogy minden alláh valót móresra... hanat vag hasra szuku szuku szuku...
          Isten szeretet de filla husa USA husa... oi oi oi... ham ham ham...
...U.i: amcsi tota zsidók zsebibe... bellele bellele... azzal mindenkiminden den... a zsebibe...zsidóknak áll a világ... Virágéknál ég a világ sütik már a rántott békát zimme zzuummm...
...a zsidók INDIAI KASZTRENDSZERBŐL SZÁRMAZNAK DE A HEGGEDÜLŐK IS...DE A VÁLYOGVETŐK STBBB...SŐTT...MINDEN FAJGYILKOS VALLÁSOK SOKK...
...Taller: adjátok vissza legalább a 75 millcsit? (nincsak tota öszkonszar...hiz az egész bagázsi csak az övék!!!) mert az Isten veri bottal... ki tudja... hane...