conrat Creative Commons License 2017.09.18 0 0 2705

Üdv! Sajnos vennem kell hűtőt és a mérete nagyon meghatározott, a 60cm mély már nem jó csak a rövidebbek és a magasság is adott. Szinte mindet megnéztem ami ma kapható ekkorában, de eléggé csalódás némelyik kinézete, külső minősége. Ami legjobban tetszett sajnos az a MadiaMarkt saját márkás terméke ami OK. névre hallgat. Nem tudni semmit róla hol és milyen gyárban szerelik össze. A kompresszort néztem meg benne, Huayi gyártmány, eredeti kínai :) Ami nem kínai az úgyis hamis. De ha jól láttam a Zanussiban is valami kínai nevű kompi röfög, bár lehet hogy tévedek.

Van valakinek tapasztalata erről a hűtőtípusról? Szabad ilyet venni? Van A+ és A++ is ugyanabból a méretből, 10e ft különbséggel.

Ja, a másik kérdés: ezeken az újabbakaon a hőleadó (rács) már nem a hátuljukon van hanem a szekrény oldalába építve (azt hiszem ott van). Ezeket be lehet tolni a falig? Oldalt kell nekik szabad helyet hagyni? Ha igen mennyit? Mert az egyik oldalán egy kb 80cm-es szekrény van ahová kerülne. Hamar döntenem kell mert nincs hűtőm :(