Petya79 Creative Commons License 2017.09.17 0 0 2703

"Vacillálok! LG, Bosch vagy Liebherr?"

"Szóval tapasztalatok szerint melyik márka legyen a befutó?"

Akkor én is kérdezek: Audi, VW, vagy Honda? Ha már márkákról beszélünk. És akkor döntsd el, hogy A1 vagy R8, Polo vagy Arteon, Civic vagy NSX autóra gondolok...

"A Liebherr-t olvasom és mondják a legminőségibbnek, de mégsem használnak polconkénti befúvást..."

"Illetve, jó dolog-e a polconkénti hűtés?"

Hmmm. Előbb a Liebherr esetében úgy említed, mintha negatívum lenne, utána meg rákérdezel, hogy van-e egyáltalán értelme. Ha engem kérdezel, otthoni felhasználásra felesleges.

"A Bosch nálam egy megbízható márkának számít. Valahogy bizalomgerjesztő, és német! Bár a hűtőket azt mondták, hogy Törökországban gyártják, de valahogy mégiscsak bízom a MEO-ban és a gyártástechnológiában."

Nem bántásból, de akkor Te is csak egy vagy a nagy "átlagból", akit még meg lehet vezetni a márkajelzésekkel. Bosch, mint megbízható márka? Pont a napokban említettem a mosógép fórumon a Bosch/Siemens egyes tűzveszélyes mosogatógépeit, robbanásveszélyes gáztűzhelyeit, a Nissan és BMW autókba szerelt hibás benzinpumpáit, vagy legutóbb az akár életveszélyes sérüléseket okoz(hat)ó, orosz gyártású sarokcsiszolókat. Ennyit a "MEO-ról" meg a "gyártástechnológiáról". Ez persze nem azt jelenti, hogy - a mai viszonylatban - ne gyártanának jó gépeket, de azért annyira ne ájuljunk már el attól, csak mert Bosch. Amúgy a hűtőszekrényük nem feltétlenül török, lehet akár orosz is (Szentpéterváron már 10 éve gyártanak hűtőszekrényeket). :-)

"A NoFrost-ra is sokan mondják, hogy nem rossz dolog, de mégiscsak egész nap megy miatta a hűtő, és veszít emiatt az élettartamából."

Valószínűleg kevered a szezont a fazonnal. Nem az inverteres technológiára gondoltál? Bár ott sem áll az a tézis, hogy "veszít emiatt az élettartamából".

Előzmény: vojszky_sandor (2700)