Albertinka Creative Commons License 2017.09.13 0 2 1424

Kedves Gingergirl!

Kérdezted, miért állítom, hogy nem növekszik a hazai Amway termékforgalmazók száma, ha azt állítom, hogy hétpecsétes titok. 

Mondhatnám, hogy olvasgasd vissza az erről szóló sok száz hozzászólásomat, de ez durva lenne. Írtam már nyílt levelet az Amway Hungária ügyvezetőjének, és bár kedves, de semmitmondó, terelő választ adott rá. Kérdezgettem régi gyémántokat ez ügyben, akik ma már nem is foglalkoznak az üzlettel, és nem is keresnek belőle egy fillért sem, ők se tudtak adatokat. 

Helyben toporgás alatt azt értem, hogy Magyarországon 20-25 éve nem növekszik az Amway hazai termékforgalmazóinak taglétszáma. Pedig ez egy hálózatszervező üzlet. Jó esetben annyi ember lép be évente, amennyi lemorzsolódik vagy kilép. Pedig a marketing tervben arról szól a példa, hogy ha mindenki csak két embert léptet be havonta.... stb. mekkora hálózat épülhet ki néhány hónap alatt.

Szerintem azt a hálózatot lehet fejlődő hálózatnak hívni, amelyben évről évre növekszik az egy országon belül mért aktív termékforgalmazók száma. 

Az Amway nem ilyen. 

Előzmény: Törölt nick (1359)