dmmddm
2017.09.11
|
|
0 1
1255
|
Akkor majdnem azonos helyen voltunk szombaton ! :-)
Mert én meg a Várkert Bazárban voltam a barátnémmal, a magyar ízek kiállításán. Ez belépőmentes volt és egy csomó kézműves élelmiszert árultak. Én diós füstölt tehénsajtot vettem, nagyon finom volt....(az ára nem annyira zsebbarát,de egyszer élünk) Barátném az általa nagyon szeretett bácskai hurkát kóstolta meg és vett is belőle, egy palócföldi ember árulta. Volt egy csomó különféle mézeses, édességes, mangalicakolbász, pisztrángos, volt még diabetikus grillázs is!:-) Voltak pálinkások is, úgyhogy 3-3 cent szilvapálinkával nyomattuk le az előzőleg a Jégbüfé utódjában elfogyasztott idei országtortákat. Egyébként azért is mentem,mert még soha nem voltam a Várkert Bazárban, nagyon szépen nézett ki, néhány menyasszony és vőlegény is úgy gondolta, hogy ott fotózkodik. Szép kilátás esett a Dunára. (Meg kell mondanom,hogy még az is nagyon tetszett,hogy a rózsaszín női vécében a vécéajtókon egy-egy évszám szerepelt a budai vár történetéből és egy néhány mondatos történelmi tény az évszámmal kapcsolatban.) |
Előzmény: Csimpolya (1254)
|
|