tgwh8 Creative Commons License 2017.09.09 0 0 2688

Az összes könnyű, vagy csak egyet-kettőt néztél? Ezer meg egy féle tölgy van. Majd a kazánban megmutatja magát :D szokásos helyről vetted,  vagy új embertől? Ha az erdészet hozta, akkor szinte biztos hogy tölgy.

Más, látom bazalttal van leszórva a helye ;)

Azért néztem be, hogy megkérdezzem, TI milyen területre tetetitek le a rönköket? Ha emeli a platót és úgy pottyan, meg pár hétig nem vágod el, a füvet simán kinyírja, meg csurom gödör lesz minden. Sőt, egy rakat gyom is érkezik a fával, vagy pedig a megváltozott körülmények miatt kelnek ki, nem tudom...

Nagyobb méretű bazaltra gondoltam, aztán ha kéreg meg forgács marad közte, hát így jártam, max kinő a gaz... vagy letakarom valamivel, amit meg kiszab a lezuhanó fa... vagy lapvidrátorral megdolgozom, de ha ráesik a fa, lehet megbontja... betont szintén feltöri, így kilőve, meg randa is lenne. Apró kavics megint esélytelen. Vagy 20 cm nagyobb szemcseméretű, kavicsos sóder, lapvibrátorral megdolgozva. Ha az autó kerekei által megdolgozott sávokban nem nő ki a gaz, akkor talán itt sem. Aztán lehet azért nem nő ki, mert rendszeresen járunk rajta.

Előzmény: zlota (2687)