medve talp Creative Commons License 2017.09.07 0 0 104

Friderikusz Tillával és Hajóssal kapcsolatban úgy összegzett: „Orbán rendszerét viszont nem elsősorban a hívek, hanem ezek az ürügykereső, gyáva és megalkuvó magatartások tartják életben. 

Ha kell akar Gobbels műsorában - ugye a cikkben is említett színházi szerepe :-) - is szerepelne mert neki szórakoztatni kell?

De azért előtte eljátsszuk a ellenzéki médiában hogy jaj felek, meg propaganda es én ott nem... nem...

http://comment.blog.hu/2017/09/06/stohl_andras_a_tv2-n_magyarazta_el_miert_volt_nehez_a_tv2_mellett_donteni

Két napja derült ki, hogy Stohl András zsűritag lesz a TV2 Sztárban sztár című műsorában, annak ellenére, hogy alig pár nappal korábban adott interjút a Magyar Narancsnak, amiben azt mondta, a mai rendszer elérte, hogy féljen és ne merjen kiabálni se, pedig szeretne. Az interjúban azt is elmondta, "érdekes helyzet" lenne, ha a TV2 hívná műsort vezetni, mert "ott van ugyanezen a csatornán a Tények, ami erősen befolyásolt."

Stohl András a TV2 képernyőjén beszélt arról, erkölcsileg milyen nehéz kérdés volt számára elfogadni a TV2 hívását, és hogy számít-e, ki áll ezen, és ki azon az oldalon.

Stohl a műsorban azt mondta, ismeri és nagyon színvonalasnak tartja a Sztárban sztárt, korábban el is játszott a gondolattal, milyen lenne zsűritagnak lennie. "Aztán egyszer csak kaptam egy ajánlatot a TV2-től. Nyilván az ember sok mindenen elgondolkodik. Nem volt egyszerű döntés, mert gondolkodsz azon, erkölcsileg, művészileg vagy akár megélhetési szempontból mit jelenthet neked ez az ajánlat. De aztán rájöttem, hogy ez egy butaság.

Elég szomorú, ha ide jutottunk, hogy már gondolkodni kell, hogy valaki megjelenhet egy csatornán, elmehet-e egy csatornához vagy nem. És azt gondolom,

nekem az a dolgom, hogy szórakoztassam az embereket, és teljesen mindegy, hogy valaki ezen az oldalon vagy azon az oldalon áll.

Előzmény: medve talp (102)