Ez általában igaz, ámde a Nagoya Basho alkalmával Terunofuji a Natsu Bashon elért 12 - 3 kachikoshi -
eredménye jutalmául East Ozeki, Goeido ugyanitt, a 9 - 6 kachikoshi eredménye jutalmául West Ozeki
és Takayasu East Sekiwake rangban az utolsó 3 Basho - tornán elért kachikoshi - eredménye, valamint
az összesített győzelmei száma jutalmául East 2 Ozeki rangba került előléptetésre (kinevezésre).
A Nagoya Basho alkalmával Terunofuji az idő előtti visszalépése okán most East 2 Ozeki lett, Goeido a
7 - 8 makekoshi eredményével West Ozeki maradt, míg Takayasu (aki hármójuk közül egyes - egyedül
ért el a 9 - 6 eredményével kachikoshi - t), East Ozeki, azaz a legmagasabban rangsorolt lett közülük.
Nem tudom, hogy jól tudom - e, hogy az erő sorrrend egy rang - csoporton belül az, hogy East - West -
East 2 - West 2 - . . . és így tovább. Ha ez igaz, úgy Terunofuji nem maradt East Ozeki, hanem jeleneg
hármójuk közül a legalacsonyabb rang - besorolású East 2 Ozeki lett. Emiatt is kérdeztem azt, amit a
korábbi hsz. - emben olvashattál, hiszen Goeido (West Ozeki) makekoshi - t ért el a Nagoya Basho - n
és igazság szerint ezzel kado ban Ozeki lett (bár az aktuális, közzétett Banzuken ez nem jelent meg).