repcsepista
2017.09.04
|
|
0 0
1354
|
Drasztutye Russ Putin: a jövő a jewisheké (zsidó re mi fá szó lállá lállá lá...) Artifika élet... 1.: Csinyáltam egy tiszta finom magraválló szagos szilvábul...összedaráltam felengedtem nagyon kevés mangólével mmm...na a fiaimnak is...s Lé brrr...day...koccantottak velem...s most azt szörcsölöm én is...Wvissza gondolok... a városkba éheztek az emberek...mi tele voltunk NAGY PIRAMISOKBA leföldelt kajával maggal gyümölcsök...ami direkt éheztették a pozdornyákokat...az 1950 években... s Ah kulákokat = nagy gazdákat okolták meg gyilkolták...nincsak ma ugganaz: éhhalálra itélt...na mocsmá mnden nép...de magyart...videljed ugy prücckölnek ránk...na most a szintetik szintetü artifika teremtmények mennek neee... 2.A teremtők a teremtőkéseink azaz PÉNZ = ÜK??? - NÉLKÜL EL TUDNÁD GÉP KÉP GÉPZELNI ŐKET??? Na a MENNYEK ORSZÁGAI AHOL MINDENKI ELTARTJA IS MEG FENTARTJA MAGÁT...NINCSAK PÁS -SÁPÖLLÉS AMIT A WALLÁS ALLAH PIT ŐK??? Na a pitbe...nincsak SANTA PIT ÁTOK??? Ollan gazdag volt MagyarországokMennyországok aminek az emlékét is...nincsak ha LENNE EGYETLEN EGY SZABAD NÉP...na azért van minden EGET FÖLDEKET ROBBANTÓ ATOMERNYŐ GÉPEZETEIK MEG DOOMSDAY MACHINÁIK...mert addig...na most meddig, digg??? - azbizza nagyon közel van... 3.: Ha fidelitek...OKOS LEGY MITN...NA ŐK OKOSABBAK NÁLLATOK...itt AZ ERE DETTYI DETT? - TEREMTTŐINK AZOK HA TÉNLEG EMBEREK VOLTAK...na gyertek át a mi is fufókok vagyunk-ba vagyonunk...na közvetlen a nagyöcsém...rögtön NagyKállóba záratna...ami érdegges dögös...mert azért még ...igaz hogy az hogy 1776 MAGYARORSZÁGOK MENNYORSZÁGA SPIRIT TISZTA U.S.A.??? - na ha van...még nins deee... 4.: Megprószállom röviden mer ... JEWuka (U.S.A.??? - HOL VAGY A GATYÁBA...Nemszeretem én a gatyás parasztott...mert amellett szedni kell ám a markot...) TOLERÁTES NEO -NÁZIS??? - BUT TE BUTA...GERMANE NYEMECE...DO NUT? Fidelem... A GÜLÜMBÜZ BÜN...AZ ÖRÖK BUNKERESEK...nincsak az IGAZI TEREMŐKÉSEINK ITT A TALLPUNK ALLAH ALLATT VANNAK A GOMBÖCC GÖMB BÖZSKE MAMA MAMA MAMMM...ROCCS... 5.: eLŐZÖR IS JEWukába...nincsak IZRELEREK AZOK NAGY SEGG LUKAK...NA AHOZ KINEK VAN A LEGANGYOBB MISSILE PISSILE??? Jigen ámmm...de LUKAK LUKA...(DAVID TRONA TOTTT...) millem messze mesze vala? Natröha... vicca...a Bostoni tea... mocst vissza csak hogy hol vadd Gyula bátyink? Na ő volt a legfőbb tanácsadó...aki JÉZUS LÁTÓ VALA...na most HOGY LETT AMCSI MARIKA, Marica Marica Ma... kérlek hogy légy az eném... 6.: Tróha az ARTIFEKA SZINTETIKA TÜTÜ LÉNYEK azok ÖNNÁLLÓ LÉTRE ÉLETRE KÉPTELENEK!!! Monduk amit most is feccegeccizek...már többzös mint kellene feccegecizek!? Tróha akik nem dolgoznak a LÉT = ÜNK??? NEM HANEM AKI NEM VESZT RÉSZT A TESTE X TESTÜNK (EGYMÁST ETESSÉTEK S EGYMÁS TERHÉT VISELJÉTEK...1848: KÖZÖS TEHER AHA...) MINT EGYTEST LÉLEK FENTARTÁSÁBAN AZ NE IS EGYÉK...KÖZBE ŐK ADNAK NEKÜNK ENNI??? 7.: Názi...az higyjétek el nekem a NAZARÉNEK AKIK RÉMSEGGES GAZDAGOK VOLTAK A KÖRNYEZETÜK MIATT...LÁSD MÉG AZ 1950 ÉVEK MAGYARORSZÁGUNK NEKÜNK MENNYORSZÁGUNK AGRÁRORSZÁGUNK...na most ma is...minden eszközzel előbb KÖRNYEZETÜNK PU...AZ AZ A PÉN (PENIS = FRAKOK- FRAKOK) URAINK = PUSZTITÓ PUSZI...NINCSAK FEFETYE DÖRRR...FELFETYEL... OLLAN CSEGGNYALÁS...AMI UGG KEZD CSATTOGNI CUPPPOGNI...DE KINEK VAN E LEGSRMIRGLISEBB NYELVE UGAT HAT HAT HAT... ...Jinnen..ha megengeditek...de közbe amit csinyáltam fossoszilvanektár mmm... |
|