repcsepista Creative Commons License 2017.09.02 0 0 1352

Mi van? Mi volt? Mi lessz lesss...
              1.: Nagyon zépenzápon kérlek benneteket...hogy pontosan leirtam amiket álmodtam, s eddig minden álmom beteljesedett! Akik Uj Ég s Uj Föld Uj Jerusálom fehér nakatok lepi sálom... teremtők, azok igazibu temetők, ninsakk a régiek mind elmultanak!? Hod egg gicsi lipit lapát...apád kasszát de kassza...gyertek át a mi is ufok vagyonunkba annyi! Tróha csak velős része ...azaz had ismételjek jak jak jak...
              2.: Hosszu sorozatos álmom vala...hogy ha atomhjáboruzni fognak, akkor az hoszadalmasabb lenne... Talán tán...amit most tudok...hogy csak Magyarországunkból...értem e teljes Körpatkókömedencénket...csak a DÉLIBÁB maradt meg...ami csak akinek Napfénye vagyon, csak azok maradtak meg, mert csak azok vannak. Mára mára mára... már többet megtudtam hogy mi ez...
              3.: Bitta látjátok hogy most pont ott vagyunk...hogy be akarnák robbantani a III. wallaghjáborujUKat...ami sose votlesss... Ha az amcsi népek...vida akik JEWuka meg minden atom s nem atom fegyverek, tömmegpusztitó fegyverek megett vannak azok az UJ EGESEK FÖLDESURAK S UJ JERUSÁLOM VILÁGTRONA TROTT DAVID TRONA...AHOL A VILÁGUR FOGJA...NA OLLAN NAGY ÜLEPÜ...HOGY ÜLEPE ELTRAKA RÁ A NAPOT A CSILLAGOKAT OIOIOIOOOO...ÓH MILL BOLDÖGSÉG LETT...
              4.: Jojomagam is inkább...ezek amit belénkvertek...féljetek rettegjetek, mert 1948-ban...talán a legfontosabb hogy Derbőbe ha sikerült...uuuu...most hirtelen ollan zuhi lett...pedig 114 Frhell... itt ott kóvállgó fellegek...egy HORDÓVAL ide löttyintetek Hustombu?
               5.: Mégis...na nagyon be akartatnyák verni a SZENY BbLOST ...mégis amit azután hogy MI DÖNGJUK EL...AKIK ÉLŐ LELKEK S ÉGI FÖLDI ÖRÖK JÉZUSTESVÉREK AMI A A A... Na JEWukának vissza kell hoznia minden UJ JERUSÁLOM/A VILÁGMINDENIDŐK LEG SZATYORABB BODÖRRR... HŐSEIKET...ami dögletes mert az OroszNépek...mi szabad OROSZ -MAGYARORSZÁGOK ORSZÁGA (OROSZ AZ ORSZÁGOK ORSZÁGA DE AMCSI IS AZ...HIZZ ((CSAK A MAGYARORSZÁGOKMENNYORSZÁGOSOKNAK VAN JÉZUSA USA???))) U.S.A. =JÉZUSA AZ ISTENORSZÁGOK LÁSD NAPPAL LESSZ ISTENORSZÁGOK VAGGIS A ciss palestiniák???) AMI NINS HÁBORU MERT ...MIVEL??? HA NEM KAJABÁLJ ORDIBÁLJ...na itt aki valóban 1776. SpiritTiszta MagyarOkUSA de JÉZUSA: SOUND MONEY NEMZETI PÉNZ ÉRME!!! -nemzeti pénz mérték egységek amit nem lehet hamisitani meg értékét senkinek megváltoztani lerontani... kész a sütemény, igy USAFIRSTES LISZTES ÉN MEG MELLETTEM RON PALCSINK...LEHET FELRÁZZKÓDNI...
              6.: Sutth... ez egg gicsit nagyra kanyarodott... Sóval...U.S.A.NÉPEIK...NEM KIRÁLYSÁG TEHÁT NEM SZABAD LENNE PSSAPÖLÉS MEG ADÓKAMATY AZONNAL ITT A MENNYEK ORSZÁGOSOK S TOTA ÉGI FÖLDI SÜSS FEL NAP OK... MEG OROSZOK NÉPEINEK (NICSAK BEDOBBTÁK A TÖRÖLKÖZŐT NEKIK NEM KELL CSAK A MAGYAROK JÉZUSUNKKAL AKARUNK HALADNI... EGYÜTT KELL FELSZÁMOLJÁK AZ IZRELEREKET MEG AZOK AJJA FENEKETLEN FENEKEK FEKETE PFUJJJ...LUKA... IZ RÁ LERT!!! Na most kérdezgetik...KIG GIGAZOK VANNAK EZEN AJJASÁGOK MEGETT...HJÁT AKIKNEK MENNETEK KE... VAN ELEVE KIHELLÖLT HELLUK...na azok vannak MINDEN KUROMÁNY UK MEGETT...AZOK AKIK ELŐBB MEG KELL DÖGLENETEK OSZTÁN... HA TE EZT BEVETTED...JOBB LETT VOLNA HA NEM LETTÉL (DE EGY FARK) VOLNA! SMIRNA! -FSSS...
...Isten csilkója NE visisss...