Katana750
2017.08.28
|
|
0 0
8366
|
Azért van köztes saját ügyintézés is. Amikor nem szorulsz senkire mert te intézel mindent. Booking, trivago stb. Mire ezt leírtam jutott eszembe, hogy te esetleg busszal mennél? Na, akkor én nem mennék, vagy repülővel szalonikibe és utána a környéken néznék valamit. Szártit elengedném. Oda már aránytalanul drága lenne a transzfer. Ha ragaszkodsz a helyhez és busszal akarsz menni, sajnos az utazási irodákat nem nagyon tudod kihagyni. Kénytelen vagy hinni nekik még ha ellentéteseket is mondanak. Szállást biztos, hogy lehet találni. Ha ők azt mondják, hogy nincs akkor vagy hazudnak vagy nekik nincs. A "buszon nincs hely" is kicsit hihetetlen számomra mert a buszok jellemzően nem az irodáké hanem magán vállalkozóké. Mivel én is szállítok csak nem embereket,van némi tapasztalatom, hogy kapacitáshiány esetén mi a teendő és biztos, hogy ezt nem csak én tudom! Van egy állandó munkát adó cégem és tételezzük fel több kéne hirtelen és nekem nincs kocsim! A föld alól is kerítek elő másikat(ha ráfizetek is) csak, hogy én intézzem(el) az ügyet. Szerintem a buszos vállalkozóknál sincs ez másképp! |
Előzmény: fiest (8365)
|
|